Oefenduels tegen Hatert en Isrraël

Druk weekend voor NEC

NEC speelt vandaag en morgen twee oefenwedstrijden in de serie ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanavond treedt de ploeg van Sandor Popovics voor de tweede keer in het eigen Goffertstadion. Tegenstander is om 19.30 uur Het nationale elftal van Israël.


Morgenmiddag speelt de eredivisieclub tegen de Nijmeegse amateur derdeklasser Hatert op het sportpark Grootstal.


Vooral vanavond betekent het duel met de Israëlisch een laatste serieuze testcase voor Popovics. Zeker is in ieder geval dat de trainer nog niet de beschikking kan hebben over voorstopper Erik van Rossum. Daarom zal de opstelling niet veel verschillen van de formatie die de laatste oefenwedstrijden van start ging.


Het duel tegen Hatert staat morgen in het teken van de officiële opening van de door de leden van Hatert zelf geduwde overdekte zittribune. Loco-burgemeester van Nijmegen Van Montfoort zorgt voor het officiële tintje, het dweilorkest voor de muzikale omlijsting tijdens de wedstrijd.


Het duel dat NEC woensdag tegen Achilles ’29 in Groesbeek zou spelen is verplaatst naar dinsdag 13 augustus. De wedstrijd begint daar om 19.00 uur. Popovics had zich met dit verzoek gericht tot de technische leiding van Achilles, omdat NEC het competitiedebuut in Kerkrade verplaatst zag naar zaterdagavond. De trainer van NEC wil meer tijd hebben tussen het laatste oefenduel en de start van de oompetitie.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.