Leen Looyen: “Onze slechtste wedstrijd”

RKC-trainer Leen Looyen produceerde na afloop van de wedstrijd tegen NEC af en toe een zure glimlach, maar het was duidelijk dat de Nijmeegse oefenmeester goed de ziekte in had.


Looyen: “Vanavond hebben we echt de slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld. En dat  zoiets dan uitgerekend hier in Nijmegen moet gebeuren. Daar word ik dan goed ziek van. Kijk, zo’n wedstrijd heeft iedere ploeg in het seizoen, maar voor mij hadden we ‘m dan beter in Leeuwarden mogen hebben.”


“Vooral in de tweede helft zijn we geen moment in de wedstrijd geweest. Op een gegeven moment heb ik Van Veen naar voren gestuurd, maar toen werd de kans op 2-0 groter, dan dat wij gelijk zouden maken. Al hadden we nog 86 uur gevoetbald, dan nog hadden we er geen eentje ingekregen. NEC was natuurlijk ook niet best, maar dat was tegen ons vanavond ook niet noodzakelijk. Verschrikkelijk zoals er gevoetbald werd. Ik kreeg er op een gegeven moment een stijve nek van. Zo werd er maar heen en weer getrapt. Wat je daar als trainer aan kunt doen? Ik heb op een gegeven moment maar m’n bril afgezet. Dan zag ik het tenminste niet zo goed.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.