Achilles ’29 tegen NEC

NEC speelt morgenavond de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de eredivisie. Tegenstander is om 19.00 uur op sportpark De Heikant de Groesbeekse hoofdklasser Achilles ’29.


Voor Achilles ’29, dat nu twee weken in training is, wordt de wedstrijd tegen NEC het vierde oefenduel in een reeks van acht. De Groesbekers gingen erg voortvarend van start, door in de eerste confrontatie eerste divisieclub FC Wageningen met 1-0 te verslaan. In dat duel maakte voorstopper Rob Joosten indruk door Evert Radstaat compleet aan banden te leggen. In de volgende twee wedstrijden ging het beduidend minder met de Groesbekers. Babberich hield de hoofdklasser zelfs op 2-2 en een paar dagen later won men weliswaar in Rosmalen met 3-0 van OJC, maar imponerend was het niet.


Tegen NEC zal dat ongetwijfeld anders zijn, omdat voor zo’n wedstrijd de spelers automatisch gemotiveerd zijn. Dat laatste geldt zeker voor verdediger Gerard Derks, die door de technische leiding van NEC in de voorbereiding werd afgetest en inmiddels is teruggekeerd bij Achilles ’29.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.