2e elftal flink onderuit

Een in alle voegen hevig krakend en als los zand aan elkaar hangens NEC 2 leed zaterdagmiddag in het Goffertstadion een smadelijke 7-0 nederlaag tegen Eindhoven 2.

Bij rust was de stand al 0-4, door doelpunten van Van Dijk, Van Elewout(2x) en Bogers. Van de Heuvel, Van Kilsdonk en tenslotte weer Van Elewout maakten na de pauze het Nijmeegse debacle compleet.

Telstar
NEC2 sloot ook de tweede wedstrijd in het Paasweekeinde met een nederlaag af. Na de smadelijke 7-0 nederlaag tegen Eindhoven werd het in Velsen tegen Telstar 3-1 voor de thuisclub.
Telstar opende in de 29ste minuut door Varenhout de score. Halverwege de tweede helft verhoogde De Munk de voorsprong tot 2-0, maar Walter Kroes wist direct daarna de aansluitingstreffer te scoren.

Geel
Drie minuten voor het einde maakte De Munk met een tweede doelpunt echter aan alle twijfels een einde. Er waren gele kaarten voor Martens van Telstar en Willy Arends van NEC.