Visser in de bloemetjes gezet

Gisteren vierde de NEC gemeenschap het feit, dat Sije Visser al 12,5 jaar deel uitmaakt van de hoofd selectie. Visser stapte destijds over van het Schiedamse Hermes DVS naar het NEC van trainer Wiel Coerver.

”Van meet af aan heb ik in de basis gestaan” aldus een verheugde Visser, ”ik begon onder Coerver op het middenveld, en later heb ik in de laatste lijn op alle plaatsen gespeeld: als rechtsback, als voorstopper, als laatste man, als linksback. Dit seizoen is het weer hetzelfde liedje.”Sije Visser stond na 1 juli 1971 slechts 2 keer reserve en dan nog wel door blessures. Voor ’t overige was hij er altijd bij, tenzij een schorsing hem op de tribune hield. ”Ja, deze week loop ik nog eens tegen een schorsing op; ik verwacht dat ik vijf wedstrijden aan de kant moet blijven.”

NEC voorzitter Henk Bergamin zette gistermiddag Visser in het spelershome uitvoerig in de bloemetjes; iets wat aanvoerder Dick Mulderij Bergamin even later gretig nadeed.

De bloemenhulde ging vergezeld van twee enveloppen met inhoud, en na de speeches werd er nog een toepasselijk pilsje getapt.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.