Ook verlies NEC 2

Alhoewel NEC 2 in Roosendaal tegen RBC 2 in het veld gelijkwaardig was aan zijn Brabantse tegenstander moesten de Nijmegenaren toch met een 3-0 nederlaag genoegen nemen.

Max Rodriguez, Berry Arends en Wim Wouterse lieten in de eerste helft een aantal kansen om de balans in het voordeel van de bezoekers te doen doorslaan ongebruikt voorbijgaan.
Op slag van rust strafte Van der Aa een Nijmeegse verdedigingsfout attent af, 1-0. Ook in de tweede helft was er van enig krachtsverschil nauwelijks sprake maar ook toen zagen de Nijmeegse aanvallers geen kans de Roosendaalse verdediging tot overgave te dwingen.

Twee doelpunten van Van Dijk in de 25ste en 30ste minuut brachten NEC 2 definitief op de knieën al bleven de bezoekers tot het einde toe, zij het vruchteloos, pogingen in het werk stellen de stand een beter aanzien te geven.