NEC schiet uit de startblokken

NEC is gistermiddag met de voorbereidingen op het seizoen 1984-1985 begonnen. Mét de nieuwe aanwinsten doelman Nico Hanssen en spits Bert van der Pol ging NEC aan de slag.


Op het appél ontbrak nog wel linksbuiten Danny Hoekman, die tot op heden nog niet tot overeenstemming over een nieuw contract met het NEC bestuur kwam.


De eerste trainingsmiddag werd doorgebracht rondom de Hatertse Vennen, waar de manschappen van de trainers Pim van de Meent en Clemence Hermans onmiddelijk een pittige conditietest ondergingen. De selectie moest drie keer een afstand van 3,5 kilometer overbruggen, en dan liefst zo snel mogelijk, natuurlijk.NEC trainer Pim van de Meent, midden, verwelkomde gisteren op het Goffertcomplex de nieuwe aanwinsten Nico Hanssen, links, en Bert van der Pol, rechts.


Volgende week zaterdag zal NEC voor de eerste maal weer in actie op de Goffertgrasmat zijn, en wel tegen de Engelse tweede divisieclub Cambridge United


Frans Janssen
Frans Janssen, die in de nacompetitie van het vorig seizoen nog tegen zijn derde gele kaart aanliep, werd inmiddels voor de eerste twee competitiewedstrijden geschorst

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.