Mommertz rustpunt

Trainer Van de Meent: ?Mommertz rustpunt?


“Michel Mommertz fungeerde tegen SVV als een uitstekend rustpunt in het elftal van NEC. Ik pleitte voor meer rust en een bewustere opbouw, en dat werd nu zichtbaar.”


NEC-trainer Pim van de Meent was gisteren ?niet ontevreden?, zoals hij zelf stelde, na de 0-0 in Schiedam. ?Met wat geluk scoort Van de Pol twee keer. Bert kwam alleen nog kracht tekort om een wedstrijd ook uit te spelen. SVV moest het van lange halen hebben, als wij tenminste balverlies leden. Wij speelden nuchter en geconcentreerd. Jammer alleen dat de acties niet met een doelpunt werden bekroond.?


SVV-trainer Dick Buitelaar was ruimschoots tevreden met het behaalde punt. Buitelaar, die vorig seizoen nog NAC naar de eredivisie begeleidde, merkte op: ?Het had voor ons minder goed kunnen aflopen. Je speelde toch tegen een NEC dat vorig jaar nog Barcelona tegemoet trad. Ik snapte alleen niet dat die NEC-spelers zo vaak op de grond lagen. Als je hun ligtijd had opgenomen, zou De Schepper toch zeker een kwartier hebben bijgetrokken.?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.