NEC weer op de buis

Een dienstmededeling voor die liefhebbers die er nog steeds maar geen genoeg van kunnen krijgen: NEC-Barcelona komt weer op de buis. Op een joekel van een scherm dit keer en wel in De Boterwaag. Dinsdagavond om half negen wordt het knopje aangezet om de spannende pot twee keer drie kwartier af te draaien.


Een pot waar dit keer ook de spelers weer voor op zullen draven. Niet met de voetbalschoenen aan, maar met de glad gepoetste schoenen. De uitzending is voor hen georganiseerd, want de entree van 13,50 wordt opgepot om de spelers een wintervakantie aan te bieden.


In het oorspronkelijk plan was ook nog een gastspreker voorzien, maar die zou teveel van de reiskilometers opsnoepen.


Een wintervakantie voor twee keer negentig minuten voetballen tegen Barcelona. Het wachten is nu op het initiatief voor nog een uitzending van NEC – Barcelona, waarvan die keer de opbrengst ten goede zal komen aan die honderd supporters die twee keer vierentwintig uur in de bus hebben gezeten om elf jongens in Baroelon aan te moedigen.


Negentig minuten voor een winterreis: dat moet voor 2880 minuten buszitten in kilometers omgerekend toch al gauw een vakantietje naar Vuurland opleveren.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.