NEC arts: ‘Kan ik hier hechten?’

De clubarts van NEC, Van Ochten, lijkt niet veel vertrouwen te hebben in de tegenstander van NEC, Barcelona. Van Ochten vroeg namelijk gisteren aan masseur Cees Joosten: ‘Kan ik hier bij Barcelona hechten?”


De Nijmeegse dokter dacht ongetwijfeld terug aan het eerste spijkerharde duel tussen NEC en Barça, twee weken geleden in de Goffert. ‘Ik werd er na afloop helemaal gek van. Bijna iedere achillespees lag bij NEC open. Alsof die Spanjaarden bewust de scheenbeschermers ontwijken, en in de tackles mikten op de gevoelige pezen”.


Van Ochten hoeft voor morgenavond volgens Joosten niets te vrezen. Joosten: ‘Ze hebben daar alles, dus je kunt je gang maar gaan met dat hechten”.


Van Ochten heeft al vaker in het spoor van de NEC-caravaan vertoefd. ‘Ik was ook in het Noorse Bergen van de partij. Destijds had Percey Guerin last van reisziekte. Guerin is er nu overigens niet bij, na een meniscusoperatie. Dit keer hoef de ik de asperine in het vliegtuig niet aan te spreken. ledereen is fit overgekomen”.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.