Jeugd voor 1 piek naar NEC – FC Twente

Nijmegen – De jeugd kan zaterdagavond voor één piek naar de belangrijke eredivisiewedstrijd NEC – FC Twente. De verliezer van dit duel degradeert vrijwel zeker naar de eerste divisie.

Vrijdagmiddag van 17 tot 19 uur zal een groot aantal spelers van NEC als kaartverkoper fungeren. Piet Wijnberg, John Vievermans en onder meer Wim van Zinnen hebben zich bereid verklaard aan de kassa te gaan zitten om de jongelui tot en met 16 jaar van een wedstrijdkaartje te voorzien.

‘En ik hoop dat ik alle 2000 kaarten kwijtraak’, zegt trainer Pim van de Meent, van wie dit initiatef is uitgegaan. ‘Ik weet dat er ook vanuit Enschede grote belangstelling voor deze wedstrijd is. Van die kant hebben ze ook een actie op touw gezet. Zoals het er nu naar uitziet, komen er zeker 1500 aanhangers van de FC Twente naar Nijmegen. Het is NEC er dus alles aan gelegen dat de jeugd uit Nijmegen en de omgeving zich ook flink gaat roeren.’

Leiders van jeugdelftallen van amateurclubs en leraren en onderwijzers van scholen kunnen vrijdagmiddag ook terecht van 17 tot 19 uur. Zij kunnen in die tijd entreebewijzen voor hun ploeg of kla afnemen. De 2000 kaarten geven recht tot toegang op de staantibune oostzijde, onder het scorebord. Om de 50 kaarten zal er vrijdagmaddig door Pim van de Meent een sportieve verrassing worden uitgedeeld.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.