”Ik mankeer niets meer”

NIJMEGEN- ”Ik mankeer niets meer. Aanvankelijk zag het er niet best uit. Ik was twintig minuten buiten bewustzijn. Foto’s wezen uit, dat er niets aan de hand was, de reflexen waren normaal”
 
Niet alleen Wim van Zinnen maar ook doelman Ben Klein-Goldewijk keerde met weinig prettige herinneringen in Nijmegen terug, na het met 2-1 verloren duel tegen Volendam. ”Van mijn botsing met een Volendam aanvaller herinner ik mij niets meer, daar ontbreekt een stukje in de film. Dick Mulderij vertelde later wat er was gebeurd. De tweede helft was net begonnen. Van dichtbij knalde een Volendammer op doel, ik kreeg de bal tegen mijn borst, en toen kwam een knie tegen mijn hoofd.”
 
Bij NEC zat op dat mornent de schrik er goed in. Een jaar geleden was de doelman uit Zieuwent zwaar gehavend uit de vriendschappelijke strijd met Trekvogels gekomen. Een hersen-operatie bleek noodzakelijk. ”Ik heb nu wel een zwaar gevoel in mijn hoofd, misschien is er toch sprake van een lichte hersenschudding. Maar ik geef de moed niet op. Als het aan mij ligt, hoop ik eind volgende week weer te beginnen bij NEC.”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.