Hogere prijzen voor duel tegen Barcelona

?Ze bellen uit het hele land. De belangstelling is enorm. We hebben de hele dag werk om mensen uit te leggen, dat de voorverkoop eerst begint op maandag 10 oktober. Bovendien zijn de kaartjes niet verkrijgbaar bij NEC, maar alleen op de gebruikelijke voorverkoopadressen”.

NEC-secretaris Herman van Eldik leidt uit de reacties totnutoe af, dat De Goffert voor een belangrijk deel zal zijn gevuld bij het Europacupduel tegen FC Barcelona op woensdag 19 oktober.


De Nijmeegse club hoopt met het duel een financiële klapper van de eerste orde te maken. De toegangsprijzen zijn dan ook verhoogd. Een kaartje op de hoofdtribune gaat ? 40 kosten en de verdere prijzen zijn: Hazenkamp ?30, Paddock ?20, onoverdekte, zitplaats ? 15, staanplaats ?10, jongensrang ? 5. Een klein rekensommetje leert, dat de bruto opbrengst rond de half miljoen gulden zal kunnen liggen.


De kaarten gaan maandag in de voorverkoop. Telefonisch kan wórden besteld via de nummers 551161, 226817 en 771123. Leden van de supportersveraiigtag kunnen vrijdag al terecht, tussen 18.00 en 20.00 uur bij de hoofdingang van De Goffert.


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.