Op naar een vol uitvak in Waalwijk!

Goed. Het weekend zit er weer op! Afgelopen vrijdag hebben we ons jaarlijkse portie supportertje plagen door de lokale politie in Maastricht weer gehad. Ondertussen blijft Druijf gewoon lekker scoren en is Ronnie nog steeds ongeslagen! Het wordt dus hoogste tijd om tussen al dat landelijke geneuzel over ajax ons maar eens druk te gaan maken over de Play-Offs.

We waren er allemaal al een beetje bang voor dat we a.s. vrijdagavond om 18:30 uur in het verre Leeuwarden tegen Cambuur zouden moeten spelen. Uiteindelijk is het zoals bekend dus niet Cambuur geworden maar zullen we in de eerste ronde tegen RKC Waalwijk spelen. Aanstaande vrijdag om 18:30 uur starten we met een thuiswedstrijd waarbij alle seizoenkaarthouders gratis toegang tot de wedstrijd hebben. De uitwedstrijd in Waalwijk staat op het programma voor volgende week dinsdag om 18:30 uur. Vandaag zijn ook de kaarten voor de uitwedstrijd in de verkoop gegaan. Zoals altijd bij RKC hebben we weer 600 kaarten tot onze beschikking en zijn er dit keer helaas alleen kaarten te koop voor de buscombi.

In Waalwijk liggen mooie herinneringen dus zorg dat je er bij bent en laten we ervoor zorgen dat de mannen van Ron de Groot in Waalwijk worden gesteund door een bomvol uitvak!

En ohja, mocht je het kaartje voor Waalwijk al hebben besteld. Je kunt vanaf vandaag ook je seizoenkaart verlengen voor volgend seizoen!


Foto: Rob Koppers 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.