Kaartjes kopen!

Voor wie de laatste ontwikkelingen rondom de transferdeadeline gemist heeft: Mike Trésor Ndayishimiye zit inmiddels bij de Kruikenzeikers in Tilburg en als we de tamtam mogen geloven dan staan Flemming en Velikonja al te trappelen om de eerste goals in het Rood-Groen-Zwart te maken. Hoog tijd dus dat we ons weer eens druk gaan maken om het spel van ons eigen cluppie.

De komende 1,5 week staan er drie belangrijke wedstrijden op het programma (Den Bosch & Dordt uit en maandagavond thuis tegen De Graafschap). Vrijdagavond mogen de mannen van het trio Bogers/Gesthuizen/Meijer als eerste van de drie wedstrijd aantreden in Oeteldonk waar de kraker tegen FC Den Bosch op het programma staat.

Op dit moment zijn er al ruim 300 kaarten verkocht. Wil je nog mee naar Den Bosch dan heb je tot donderdagmiddag 14:00 uur de tijd om een kaartje te kopen. Leden van onze supportersvereniging ontvangen € 5,- korting waardoor ze voor € 19,50 met de bus mee mogen naar de wedstrijd.

Volgende week vrijdag spelen we tegen Dordrecht. Deze wedstrijd is zowel met de auto (€ 11,-) als de bus (€ 24,50) te bezoeken. Het uitvak bij Dordt heeft plaats voor 400 NEC supporters. Laten we er met zijn allen dan ook voor zorgen dat we volgende week vrijdag het eerste uitverkochte uitvak van het nieuwe seizoen hebben.

De transferdeadline zit er inmiddels alweer ruim een week op. We hebben in een oefenpotje flink smeer gehad van FC Utrecht (5-1 nederlaag) en de Duitsers hebben voetballes gekregen van Jasper en zijn teammaatjes.

Tot vrijdag in Den Bosch! #HupNEC

Met z’n allen naar Den Bosch & Dordt!     |     Foto: Rob Koppers

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.