DTH Speuler van de Maand: September

 

We zitten door de interlands helaas een weekje zonder wedstrijd. Goed moment om weer even stil te staan bij de prestaties van onze spelers in de afgelopen maand.

September is waarschijnlijk geen maand waar we als NEC supporters graag aan herinnerd willen worden. Een maand zonder overwinning. Een nederlaag en drie gelijke spelen waren ons deel. Een plaats onderin de middenmoot is het gevolg.

Toch viel er ook wel wat te genieten. De thuiswedstrijden tegen De Graafschap en Go Ahead Eagles waren spannend en die tegen de Eagles was zelfs ronduit spectaculair. Ook was het de maand van de doorbraak van Bart van Rooij en de maand waarin Jonathan Okita terecht weer een basisplaats kreeg. Het was de maand van het debuut van Zian Flemming en Etien Velikonja, die twee keer wist te scoren.

De Speuler van de Maand augustus, Anthony Musaba, liet zich minder zien. Mag best, voor zo’n jonge gast. Nummer twee was in augustus nog Randy Wolters en nummer drie Cas Odenthal. Ja, dat is echt nog maar een maandje geleden.
Ok, het is weer aan jullie. Wie was de beste Speuler in de maand september. Stemmen kan tot en met vrijdag.

In september werden de volgende wedstrijden gespeeld:

  • FC den Bosch – NEC 2-2 (Romeny, Velikonja)
  • NEC – De Graafschap 1-1 (Okita)
  • FC Dordrecht – NEC 2-0
  • NEC – Go Ahead Eagles 3-3 (Flemming, Velikonja, Flemming)

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.