Technische Avond van Supportersvereniging NEC

Gisteravond vond onder leiding van Jochem van Gelder de eerste Technische Avond van het seizoen plaats in De Schup. Vanuit NEC waren Pepijn Lijnders en Remco Oversier aanwezig om zaken toe te lichten en met supporters in discussie te gaan over het wel en wee van onze club. Uiteraard was DTH ook aanwezig en hield jullie via Twitter al op de hoogte van de belangrijkste updates van deze avond. Hieronder nogmaals de Tweets die onze voorzitter op locatie voor jullie maakte.


Foto: Rob Koppers

Lijnders: Mochten we promoveren dan gaan we volgend jaar geen degradatievoetbal spelen. Dan gaan we aanvallend voetbal spelen.

Lijnders: De komende tijd ga ik niet extra druk op de selectie zetten. Ik leg de nadruk op simpele taken en oplossingen en 100% inzet.

Lijnders: We moeten niet spelen alsof elke wedstrijd een finale is, dan gaat dat ten kostte van het voetbal.

Lijnders: positieve opmerkingen brengen mij niet omhoog, kritiek brengt mij niet omlaag. Ik blijf mezelf.

Lijnders liet zojuist de weekplanning zien voor de wedstrijd tegen RKC. Inclusief trainingsschema en algemene motivatie zinnen.

Foto: Rob Koppers

Oversier: Futuralis is een prima bedrijf met veel kennis van zaken. De contacten zijn ook prima. Een samenwerking zoals in de tijd van Bart van Ingen zal echter niet meer gebeuren.

Oversier: We liggen nog steeds op koers om de doelstellingen die we geformuleerd hebben voor 2020 te halen. Ook als we dit jaar niet promoveren.

Oversier: Na de uitwedstrijd tegen MVV hebben twee spelers op eigen initiatief de selectie bij elkaar geroepen om direct de wedstrijd met elkaar te evalueren. Namen zijn niet genoemd.

Oversier: Je kunt wel kijken naar een trainer die je even kampioen maakt, maar straks wil zo’n trainer nog blijven ook. En dat is lastig als hij niet in je verdere toekomstplannen past.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.