Ajax-uit.

Uit naar Ajax. Menig NEC supporter en inmiddels ook supporters van andere clubs krijgen het al spontaan benauwd als hun favoriete club in de ArenA tegen Ajax moet ballen. De min of meer kansloze nederlaag die te wachten staat is voor de meeste supporters nog niet eens de grootste ergernis.

Wij hebben het een aantal jaar geleden helaas ook mogen ervaren dat we om het maar even ‘heel subtiel’ te omschrijven niet heel vriendelijk in Amsterdam werden ontvangen door Ajax en de politie (ME).

Afgelopen zaterdag reisde een mooie groep Willem II supporters per trein af voor de uitwedstrijd tegen Ajax. Zoals jullie waarschijnlijk ook al in de landelijke media hebben kunnen lezen zijn er weer een hoop indianenverhalen over voetbalsupporters  gepubliceerd. Op de website van In de Hekken heeft een Willem II supporter een verslag van deze bizarre dag gemaakt.

Aanstaande vrijdag moeten wij naar Amsterdam. Weliswaar naar Jong Ajax, maar toch. Laten we hopen dat taferelen zoals de Willem II supporters en wij een aantal jaar geleden in Amsterdam hebben meegemaakt nu echt eens verleden tijd zijn!

Vroeger……. toen een uitwedstrijd naar Amsterdam nog gezellig was!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.