DTH rapport: De Graafschap thuis

Het recept voor de overwinning: men neme twee vingers. Men stopt deze in de neus.

Eerlijk gezegd, ging het niet zo makkelijk, maar het werd wel een regelmatige 2 – 0. Check het rapport voor meer details. 

Benjamin Kirsten 6 Speelde wat ongeconcentreerd, maar had een top-redding in petto.
Rens van Eijden 7,5 Kwam eigenlijk niet in de problemen en toverde een aantal mooie lange ballen uit de kicksen.
Wojciech Golla 7 We hebben een D, een E, een G, nog een E, een L, een IJ en een K. Het is Golla!
Lucas Woudenberg 6,5 De witte Keniaan mag meedoen met Jong Oranje. Terecht. Speelde in deze wedstrijd op zeker. Een goede keuze.
Todd Kane 5,5 Gaf zijn landgenoot veel ruimte. Er speelt alleen niet nóg een Engelsman bij NEC.
Gregor Breinburg 8 Was zo cool als Samuel L Jackson in Pulp Fiction. Weet wat hij kan en niet kan. En dat maakte hem precies wat NEC nodig had in deze wedstrijd.
Janio Bikel 6,5 Job Cohen daalde ook in de peilingen toen de aandacht vol op hem gericht was. Speelde in balbezit opvallend onnauwkeurig.
Navarone Foor 6,5 In de regen is het lastig voetballen. Werkte hard en had een heerlijke assist.
Marcel Ritzmaier 6- Weet niet zo goed wat hij niet kan. Kiest altijd voor de moeilijkste oplossing. Werd terecht gewisseld. Het minnetje staat voor zijn gedrag na de wissel.
Christian Santos 8 We raken gewend en verwend: weer twee doelpunten erbij. Alweer 9 in totaal. Zijn laatste doelpunt was er één van een NEC-speler zoals wij die heel graag zien: hij veroverde de bal op eigen helft en legde hem er even later zelf in. #superspits
Anthony Limbombe 7 Dreigend in de eerste helft, wat onder de indruk van rondvliegende tackels in de tweede helft. Draait desondanks – inmiddels al weer een tijd – best lekker.
Ernest Faber 7,5 Tactisch klopte het grotendeels van de wedstrijd als een bus. Met deze overwinning is NEC de beste promovendus sinds tijden. Hoera voor ons allemaal!
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan