En nu stemmen!

Vanaf nu zal deze site gewoon weer helemaal alleen over NEC gaan. DTH Politiek is namelijk klaar!

Negen politieke partijen uit Nijmegen hebben afgelopen maand hun zegje mogen doen over zichzelf en wij, DTH hebben ons zegje gedaan over die politieke partijen.

Dankwoord
Ik wil graag mijn mede Honden bedanken dat zij ruim een maand lang mij zoveel aandacht lieten besteden aan een non-voetbal-item en toch wel saai item als politiek. Soms had ik het idee dat het er sprake was van een politiek-tsunami op deze site, terwijl er toch van alles met onze club aan de hand is op het ogenblik. De ontzettende spanning in de competitie en het enorme succes van het bekertoernooi zijn toch van een ander kaliber dan laat ik zeggen het partijprogramma van het CDA of een column van GroenLinks. Hopelijk heb ik hen en jullie bezoekers van deze site niet teleurgesteld.

Verder wil ik via deze weg ook de fractievoorzitters en partijleden bedanken, die de moeite hebben genomen een column te schrijven voor deze site. Zij hebben enig risico genomen, want de kans was groot dat het derde DTH deel wel eens heel kritisch zou worden. Dat is vaak gebeurd, maar alle partijen hebben zich ook hoe dan ook goed kunnen presenteren. Zonder de columns van de politieke partijen was DTH Politiek niet gelukt, dus nogmaals dank.

En nu?
De politieke bombarie is nog niet ten einde gekomen. Die gaat nu juist beginnen. Jullie zullen het gaan merken: de intensiteit van de campagnes van de politieke partijen zal toenemen. En over een weekje mogen jullie dan eindelijk gaan stemmen.

Als afsluiting van DTH Politiek willen we jullie het woord geven. Vul de poll in en laat zien welke politieke partij jouw stem de afgelopen jaren of anders tijdens DTH Politiek verdient heeft.

Sorry, er zijn geen polls op dit moment.
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.