Barpraat

Tijdens het zomerreces van de voetbalfans is er doorgaans weinig nieuws te melden en gebeurt er rondom stadionplein 1 ook zelden iets dat ons massaal in de pen doet klimmen. Toch willen we een aantal mogelijke gespreksonderwerpen aandragen, voor tijdens het bijpraten aan één van de vele hangtafels in het centrum van de stad:
– Michael ‘hij liekt op de Gieh’ Higdon, lijkt een goede aankoop en was tegen Mallorca dichtbij zijn eerste treffer. In datzelfde oefenpotje miste Foor trouwens een pingel, waardoor het scorebord na een Spaanse counter de definitieve 0-2 liet zien. Moet Navarone altijd op 10?
– Geert Arend Roorda (‘Alles is voor Bassie!’) mag zijn biezen pakken, als er tenminste een club voor hem komt. Alex Pastoor heeft de lange middenvelder niet meer nodig. Toch opmerkelijk voor iemand die met net zoveel bombarie beloften als Sno binnenkwam. Maar kan iemand zich één goede wedstrijd van hem herinneren?
– Onze nieuwe cultheld uit Iran komt eindelijk naar de Goffert. Als het goed is pakt Alireza Jahanbakhsh dit weekeinde het vliegtuig. Is hij nog op tijd voor de intocht?
– Wie is er aan de beurt om bier te halen? Proost!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.