WINNEN WINNEN WINNEN!

De afgelopen weken hebben we in 28 delen nagenoten van die orgastische overwinning in de glasbak. Voor ons en iedere andere NEC supporter zal deze wedstrijd een hoogtepuntje blijven om nooit te vergeten, maar voor één van onze bezoekers zal het nagenieten duren tot in de eeuwigheid der eeuwigheid. Hoe dat zo?

Onze nieuwe investeerder Metal Arts heeft een ultieme prijs ter beschikking gesteld. Een blijvende herinnering aan deze onvergetelijke derby, waarbij je zelf je eigen (derby)foto of ontwerp mag aanleveren, zodat het een echt persoonlijk aandenken wordt. Een waar stukkie kunstwerk dus, dat boven je schoorsteenmantel kan schitteren. Wat moet je daarvoor doen?

De Trouwe Honden hebben een quizje gemaakt met 11 vragen over het roemrijke verleden van onze club. Bij ieder juist antwoord verdien je een letter en die 11 letters samen zorgen voor een oplossing. Sommige vragen zijn pittig, andere vragen weer wat makkelijker. Wees dus niet bang wanneer je even geen antwoord weet op een vraag, want met een beetje puzzelen moet je er wel achter kunnen komen. De oplossing kan je ons mailen. Onder de goede inzenders loten wij een winnaar.

De eerste drie vragen
1. Welke speler raakte de bal als laatste aan, voordat George uithaalde om de winnende te maken in de derby?
De laatste letter van zijn achternaam op 9.

2. NEC had ooit een shirtsponsor die iets met fruit te maken had. Welke naam stond toen op het shirt?
De 1e letter van de naam van deze sponsor op 11.

3. Welke oud-speler is hieronder afgebeeld?
De 1e letter van zijn achternaam op 6.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.