Goede voornemens vanuit Reykjavik!

Onze IJsland watcher tipte ons over een artikel op de IJslandse site Visir.

In dat artikel laat Victor Palsson weten dat hij van zijn contract met de New York Red Bulls af is. Hij vertelde dit eerder in een interview op de IJslandse radio.

Victor geeft aan dat hij het contract op eigen initiatief heeft ontbonden. “Ik had een meeting met mijn agent en het management van New York Red Bulls. Toen ik vertelde dat ik het contract wilde ontbinden zeiden ze ‘geen probleem’. Ze hebben spelers als Juninho, dus ze waren erg coulant in de onderhandelingen.”

“Ik ben nu eigenlijk vrij op de markt. Momenteel kijk ik naar een aanbieding van NEC. Ik wil graag bij NEC blijven. Ik heb het er erg naar mijn zin. De exacte details van de aanbieding zijn nog onbekend, de onderhandelingen bevinden zich nog in een vroeg stadium.” NEC beschikt naar eigen zeggen over een optie tot koop na dit lopende seizoen.

“Ik denk dat ik sinds mijn komst bij NEC goed heb gespeeld. Na vele transfers komt mijn carriere eindelijk in een stroomversnelling. Dingen vallen op zijn plaats,” zegt Palsson, die daaraan toevoegt dat hij erg blij is met de kwaliteiten en het vertrouwen van Alex Pastoor.

Victor liet op dezelfde dag van het interview zijn goede karakter zien. De jonge IJslander heeft ongeveer 1750,- EURO ingezameld en overhandigd aan een kinderziekenhuis in Reykjavik.

Bron: www.visir.is
.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.