DTH Awards 2011-2012: Het Beste Baasje

De vierde stemronde van de DTH Awards is voor het “Beste Baasje”
(De prijs voor het beste bestuurslid/medewerker/lid technische staf)

Voor de verandering kan er ditmaal gestemd worden op een duo in plaats van een enkel persoon. De volgende duo’s zijn genomineerd voor een Award:

 

Carlos & Alex
Onze Technisch Directeur verbreekt de laatste jaren transferrecord na transferrecord, en het is mede dankzij zijn uitstekende zakeninstinct dat NEC zowaar eventjes in de superveilige Categorie 3 mag bivakkeren! Maar voor ons natuurlijk nog belangrijker: niet alleen verkoopt Carlos onze spelers met verve, ook zijn aankopen en huuracties zijn de laatste jaren overwegend positief. Met een voor Eredivisiebegrippen zeer bescheiden budget weet Aalbers nu al seizoenenlang NEC op het hoogste niveau te houden. Dit seizoen doen we zelfs nog altijd mee om Europees voetbal.
Uiteraard is dat laatste ook mede de verdienste van onze nieuwe coach Alex Pastoor. Ondanks een tegenvallende seizoenstart bleef Pastoor volharden in zijn spelopvatting, en na de kerst begon deze aanpak zich eindelijk uit te betalen. Met een geweldige uitoverwinning op de aartsrivaal als hoogtepunt en enkele mooie resultaten tegen diverse topploegen, ligt NEC momenteel nog steeds op koers voor een van haar beste eindklasseringen in jaren. En dat met bij vlagen aantrekkelijk en hartverwarmend voetbal. Zo zien we het graag!

Jack & Anton
Aan het eind van dit seizoen moeten we helaas afscheid nemen van twee toppers, die over de jaren zowel als speler als lid van de technische staf veel voor onze club betekend hebben. Anton Janssen, eerder al jeugdtrainer en stagiair bij NEC en het afgelopen seizoen assistent-coach onder Alex Pastoor, wordt het komende seizoen hoofdcoach bij FC Oss. Een mooie carrierestap voor Anton, maar natuurlijk wel een verlies voor onze club.
Ook assistent-coach Jack de Gier, die niet alleen als goalgetter (Jackiegooaallll!!) furore maakte bij onze club, maar ook als spitsentrainer en coach van Jong NEC veel goed werk verricht heeft, vertrekt aan het eind van dit seizoen. Wij wensen beide heren veel succes in hun nieuwe uitdagingen en hopen van harte dat we ze in de toekomst ooit weer terug zullen zien keren bij NEC.

Rietje & Theo
Het was maandagochtend 2 januari, om half acht. Schoonmaakster Rietje Hopstaken deed haar gebruikelijke ronde, toen ze ineens een geur van ‘verbrande appelflappen’ bespeurde in de Gaanderij. Het bleek echter geen mislukt culinair avontuurtje, maar een heuse brand in de businessruimte van de Goffert! Hoewel de schade aanzienlijk was, had het allemaal nog veel erger kunnen aflopen voor ons mooie stadion als Rietje er niet zo snel bij geweest was. Maar laat deze nominatie ook een dankbetuiging zijn aan de brandweerlieden, en vooral ook aan Theo van Benthum en zijn team die achter de schermen zo ontzettend hard gewerkt hebben om in zeer korte tijd een zwartgeblakerde Gaanderij weer om te toveren in een prachtige businessruimte. Klasse werk!

Sorry, er zijn geen polls op dit moment.
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.