Vloet slaat de spijker op de kop! + UPDATE

Vandaag reageerde Wiljan Vloet op collega fansite ForzaNEC op de nogal demonstratieve aftocht van de spelersgroep na afloop van NEC – De Graafschap. Wij vonden zijn reactie getuigen van zoveel zinnigheid dat we het ook op DTH een vermelding waard vonden.

"Ik snap dat supporters ontevreden zijn na zo’n wedstrijd. Dat mag je best kenbaar maken. Toch mogen de supporters het team meer steunen. We zijn met een nieuw team begonnen. Hebben zeven nieuwe spelers en 2,5 miljoen moeten bezuinigen. Van alle topclubs zijn punten gepakt: uit bij Ajax, Twente en AZ. Thuis tegen PSV. We draaien volop mee in de Eredivisie. De spelers doen hun stinkende best. Het is een jong team. Het merendeel speelt voor het 1e of 2e jaar in de Eredivisie. Soms zijn er momenten dat spelers er niet blij mee zijn. De jongens verdienen meer krediet."

Wij zijn het helemaal eens met Vloet. Wel vinden we het jammer dat de spelersgroep kiest voor het negeren van de supporters, terwijl ze zelf steun verwachten. Als je dit treurige gedoe wil oplossen heb je elkaar nodig. Supporters en spelers.

UPDATE: vandaag geeft ook de spelersgroep bij monde van aanvoerders Babos en Zomer hun visie op de gebeurtenis op de officiële site. Klik hier om hun open brief te lezen. Wij sluiten ons graag aan bij deze woorden en hopen dat in het restant van de competitie het team zich gesteund zal voelen door de supporters, ook als het even wat minder loopt, en dat de supporters op hun beurt kunnen genieten van de volledige inzet van de spelers voor onze mooie club.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.