Ook bij AWC ruime winst: 0-7

NEC heeft vanavond het tweede oefenduel in de campagne opnieuw met ruime cijfers gewonnen. Op het erg drukke Sportpark de Wijchert werd AWC met 0-7 verslagen. Die drukte kwam blijkbaar onverwacht of misschien was iedereen door het mooie weer pas laat van huis gegaan, want toen de wedstrijd begon stonden er nog veel mensen in de rij bij de kassa.

Gelukkig was NEC niet te beroerd om te wachten met scoren tot de meeste fans binnen waren. Pas halverwege de eerste helft slaagde Koolwijk er in de score te openen. Van der Velden, Platje en Schöne uit een penalty zorgden vervolgens voor de 0-4 ruststand. Na de rust bracht Pastoor 9 nieuwe namen, alleen Cmovs en Amieux bleven staan. Diezelfde Amieux en ten Voorde (2x) zorgden daarna voor de 0-7 eindstand. De tweede helft werd nog even opgevrolijkd met een fakkelactie van Legio (foto), onderdeel van een landelijke actie waarbij supporters ‘los’ gaan bij een oefenpot.

Voor opstellingen en karakteristieken, klik hier.