Nieuwe shirtsponsor

We hebben eindelijk een nieuwe shirtsponsor die tot het einde van het seizoen op het shirt blijft staan. Misschien is het nog wel afhankelijk of de financiele crisis aanhoudt aangezien het bedrijf minileningen van enkele honderden euro’s verstrekt, waarbij de consument het krediet binnen 21 dagen kosteloos kan terugbetalen. Voldoet de klant niet aan de voorwaarden, dan zijn er wel kosten aan de leningen verbonden of erger krijg je een klerenkast aan de deur.
NEC en de shirtsponsor, Voorschotje.nl, zijn enkele weken geleden in contact gekomen via voetbalnederland.nl, het bedrijf van Bennekommer Edward van Wonderen, broer van ex-NEC’er Kees van Wonderen. ,,We hebben voor NEC gekozen, omdat de club lang bestaat, een stabiele positie inneemt in het Nederlandse voetbal en een goed imago heeft”, verklaart Gert Roepel, directeur van Voorschotje.nl. ,,Via NEC willen wij onze producten neerzetten bij een breed publiek.”
Jacco Swart, algemeen directeur van NEC, verklaart dat de overeenkomst van wezenlijk belang is voor een sluitende begroting van de voetbalclub. Hij doet geen uitspraken over het sponsorbedrag, maar dat is wel ‘conform het bedrag dat de afgelopen jaren voor de hoofdsponsor stond’.
,,Voorschotje.nl is betrouwbaar”, stelt Swart. ,,Het concept van dit bedrijf is overzichtelijk en het belang van de consument krijgt veel aandacht. Hier gaat het niet om langlopende schulden met astronomische bedragen. Het zijn snelle leningen, voorschotjes. En die kan de klant snel terugbetalen. Als shirtsponsorschap is NEC zeer geschikt om meer naamsbekendheid te verwerven.”
Aanstaande zaterdag is het dus TitaTuinmeubelen.nl – Voorschotje.nl in Doetinchem.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.