Frans sterkte!

Oud-NEC had gistermiddag de eer om het vernieuwde complex van SCE, tegen het eerste elftal van diezelfde club, in Lindenholt te heropenen. Mannen als Anton Janssen, Ronnie de Groot, Carlos Aalbers, Arjan Ebbinge en Patrick Pothuizen waren niet van de partij, Frans Paymans wel.

Frans Paymans kampt sinds enige tijd met de verschrikkelijke ziekte lymfeklierkanker. Als gevolg daarvan heeft hij zijn taken als trainer van het eerste elftal van SCE noodgedwongen moeten staken. In de rust kwamen de beide elftallen bijeen om Frans te bedanken voor de bewezen diensten, maar vooral ook om hem een hart onder de riem te steken. Henk Grim nam hierin het voortouw met een aantal mooie woorden. De bedoeling was dat Frans zelf enkele minuten mee zou spelen, maar zijn huidige gesteldheid maakte dat helaas onmogelijk. Twee chemokuren zijn inmiddels achter de rug maar er volgt voor hem nog een turbulent jaar met chemokuren en quarantaineperiodes. Waar we Frans op het veld kennen als een bikkelharde verdediger, daar is hij buiten het veld de positiviteit zelve en een zo mogelijk nog grotere knokker.

Frans heeft de afgelopen periode vele steunbetuigingen van o.a. supporters van onze mooie club gekregen. Zo hing er de eerste twee wedstrijden bijvoorbeeld een doek ‘Frans sterkte!’ in de Goffert. Hetzelfde doek hing gister langs het veld van SCE en Frans ging graag met de makers ervan op de foto. Frans sprak zelf van kippenvelmomenten en waardeert het medeleven ontzettend. Hij gaf nota bene zelf aan graag een berichtje zoals deze naar buiten te willen brengen zodat hij eenieder toch alvast een beetje kan bedanken. Frans, en familie, veel kracht toegewenst in deze moeilijke tijden! BE STRONG!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.