Back to the old school… of toch niet?

Welkom op de geheel vernieuwde website van de Trouwe Honden! Wie de website van De Trouwe Honden nog uit de begintijd kent, zal misschien enig gevoel van nostalgie krijgen bij het zien van deze nieuwe site, want ook onze eerste site was een soort blog, maar dan zonder plaatjes en filmpjes. Wie pas onlangs De Trouwe Honden heeft ontdekt zal zich misschien afvragen waarom de site er op het oog wat minder zakelijk en strak uit ziet. Zet die twee opvattingen naast elkaar en je snapt waarom we tot deze metarmorfose zijn gekomen.

De Trouwe Honden willen geen pure nieuwssite zijn, maar ook niet alleen maar een blog. Daarom hebben we besloten om wat meer naar onze roots te grijpen, maar dan wel in een modern jasje. Uiteraard kun je ook op De Trouwe Honden gewoon het NEC nieuws blijven volgen in de vertrouwde stijl die je van ons kent. Hebben we een ernstige behoefte om onze mening te geven of vinden we het zo belangrijk dat we daar jullie mee lastig willen vallen, dan lees je het gewoon op de site. Hebben we er verder weinig over te melden, of zijn we te murw geslagen om iets fatsoenlijks te tikken, dan plaatsen we een tweetje. Onze tweetende honden zullen ervoor proberen te zorgen dat je niks hoeft te missen en hun tweets zijn ook te vinden in het speciale blok aan de rechterkant van de nieuwe site. Dus ook zonder twitter account kun je alles blijven volgen. Veel vaste onderdelen zullen gewoon blijven, het ziet er hooguit net effe wat anders uit.

Mensen die bepaalde onderdelen nu missen, heimwee hebben naar de oude site, iemand zoeken om mee te praten over het grote verlies, gelukwensen willen overbrengen of die het gewoon leuk vinden om hun mening te geven (DTH medewerker worden?) kunnen uiteraard even mailen. De voorzitter zal zijn best doen om jullie vragen en klachten aan te horen. Dan heeft hij tenminste ook wat te doen. Wie het DTH-Archief mist, moet nog even geduld hebben. Dat archief komt zeker terug, maar daarover hoor je binnenkort meer! Veel lees -en kijkplezier!

Vaarwel goede oude site, since 2007!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.