Vloet bekijkt Wout Droste

Wiljan Vloet is op zoek naar een verdediger. Tenminste, als we het regioblaadje de Stentor moeten geloven. Het blad dat wordt uitgegeven in de omgeving van onder andere Apeldoorn en Deventer meldt in de editie van vandaag dat Wiljan Vloet afgelopen vrijdag op de tribunes van Go Ahead Eagles heeft gezeten om het 20-jarige talent Wout Droste eens goed te bekijken.

De verdediger ziet een vertrek naar de Eredivisie wel zitten, maar dit hoeft niet zozeer onze club te zijn: ”Ik heb alleen met Go Ahead Eagles gesproken, maar nog geen beslissing genomen. Ik heb het erg naar mijn zin, maar heb ook ambitie om in de eredivisie te spelen. Het zou mooi zijn als dat met Go Ahead Eagles zou kunnen”, waren de woorden van de verdediger (mogelijk wil hij eerst kijken of NEC in de Eredivisie blijft).

De rechtsback speelde in zijn eerste seizoen in Deventer vijftien officiële duels. Dit seizoen kwam hij tot dusverre al aan negentien duels. Officieël staat de verdediger nog onder contract bij FC Twente, waar hij de jeugd doorliep, maar dit zal aan het einde van het seizoen anders zijn; dan is hij transfervrij.

Wout Droste moet overigens het bericht ook uit de kranten vernemen: hij weet nog niets van de belangstelling.

Wiljan denkt nu al aan het volgende seizoen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.