Veel nieuwe gezichten op eerste trainingsdag

Na een druk bezochte presentatie in de Goffert werd vandaag aansluitend afgetrapt voor de eerste training. NEC begon deze net zo druk bezochte training met maar liefst tien nieuwe gezichten en Vloet stelde de nieuwelingen voorafgaand aan de training in het stadion voor aan de fans, die de nieuwkomers begroetten met applaus.

NEC wist zich te versterken met Niki Zimling (gehuurd van Udinese), Nathaniel Will (Jong Ajax) en Rémy Amieux (FC Eindhoven). Tevens bestond de uit 24 spelers bestaande selectie uit zeven jeugdspelers. NEC wil komend seizoen werken met een groep van totaal dertig man. Beide trainingsgroepen (selectie en Jong NEC) zijn samengevoegd. Vandaar dat ook zeven jonkies als ‘nieuwelingen’ werden voorgesteld: Jasper Cillessen en Ryan van Dijk van Jong NEC, de A-jeugdspelers Dammyano Grootfaam, Cayfano Latupeirissa, Youri Loen en Furkan Alakmak en de van FC Oss teruggekeerde Joost Ebergen.

Naast de verversing van de selectie heeft ook de technische staf meerdere veranderingen ondergaan. Jack de Gier, vorig seizoen nog hoofdscout en Jong NEC, werd aangesteld als assistent-trainer en Anton Janssen van Jong PSV loopt stage bij hoofdtrainer Vloet.

NEC is nog op zoek naar twee versterkingen voor de aanvalslinie. Tevens hoopt Vloet bij aanvang van het nieuwe seizoen de beschikking te hebben over twee nieuwe doelverdedigers.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.