Van Beukering tevreden over Swansea

Clubloze Jhon van Beukering beleeft tot dusver een goede proefperiode bij Swansea City, een middenmoter uit de Championship. De aanvaller, die deze week actief is bij de club van landgenoten Dorus de Vries, Ferrie Bodde en Cedric van der Gun, hoopt bij de Engelse vereniging een profcontract te verdienen.

In de eerste dagen ging het goed met de voormalig aanvaller van Vitesse, NEC en De Graafschap. “Maandag heb ik meegetraind. Dat liep lekker. Dinsdag voetbalden we tegen de kampioen van Wales, 5-1 gewonnen. Ik heb niet gescoord, maar wel twee assists gegeven”, vertelde hij aan Omroep Gelderland. Van Beukering, die bekend staat als diepste spits, kreeg wel een andere rol toebedeeld. “Ik speel hier namelijk ‘op 10’”, legt de aanvaller uit Velp uit.

Of Van Beukering daadwerkelijk de oversteek naar Engeland maakt is niet zeker. “Ik heb nog niet gehoord of ze me willen hebben. Donderdag train ik nog één keer mee.” De aanvaller stond eerder in belangstelling van het Australische Sydney FC en ook uit andere landen was interesse voor de spits. “Ik heb twee clubs uit Israël afgezegd en dat geldt ook voor een club uit Denemarken”, liet Van Beukering eerder al weten.

Bron: Voetbalzone

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.