NEC – Widzew Lodz 0-0

De wedstrijd is zojuist begonnen. Opvallend verschijnsel was dat de Polen na de Warming-up op het veld bleven dus ook niet gezamenlijk met de NEC-spelers en scheidsrechter het veld op kwamen. Een raar gezicht volgens een Trouwe Hond ter plaatsen.

De opstelling voor de 1e helft.

Cillessen, Wellenberg, Otten, Zomer, Amieux, Zimling, Davids, Goosens, George en Vleminckx

Na een half uur gespeeld te hebben heeft NEC het meeste balbezit. Echt veel spannends is er verder niet te melden of het moet zijn dat George op rood, groen en zwarte schoenen loopt.

NEC gaat de rust in met 0-0. NEC is beter en heeft meer balbezit al resulteert dat niet in kansen. Er zijn 2 gele kaarten gevallen. 1 voor George en 1 gele kaart voor een speler van Widzew Lodz. De spelers van Widzew Lods spelen in het algemeen redelijk irritant d.m.v. praten tegen de scheids, gemene overtredingen en schwalbes.

De 2e helft is begonnen. NEC begint ongewijzigd aan de 2e helft. Wel weet men te melden dat er een Belchinees aanwezig is.

53e minuut wordt Davids gewisseld voor Sibum. De 1e kans van NEC is zojuist achter de rug.

Na 80 minuten heeft Zomer een 100% kans gehad. 1 op 1 op de keeper, helaas schiet hij tegen de Poolse doelman. Zimling schijnt overigens ijzersterk te spelen. Een blundertje van Amieux levert een kans op voor Lodz. Cilissen maakt een knappe redding waardoor het nog steeds 0-0 is.