NEC hofleverancier ‘elftal van de week’

Met twee slechte wedstrijden tegen AZ en FC Dordrecht in het achterhoofd werd er zondag met een twijfelend gevoel de wedstrijd tegen Feyenoord afgewerkt. Nadat de negentig minuten waren verstreken in de Goffert was er echter niets als lof: de eerder gespeelde wedstrijden waren in één klap vergeten en het vertrouwen was weer grotendeels terug.

Het goede spel is niet alleen bij NEC opgevallen, maar ook bij de heren van Voetbal International. Hoewel er een hoogstaande topper was dit weekend (FC Twente-Ajax) is NEC de hofleverancier voor het ‘Gilette elftal van de week’. Dit is een wekelijks samengesteld voetbalteam met, volgens de redactieleden van Voetbal International, de beste voetballers van de week.

Twee spelers eindigden hoog in het klassement speler van de week: Bas Sibum haalde met zijn goede spel op het middenveld de vijfde plek in het klassement en Lasse Schöne werd met zijn tweede plek nét geen speler van de week. Tot slot is het goede spel van Nathaniel Will niet onopgemerkt gebleven. Hij haalde weliswaar niet de top vijf maar zat wel bij ‘de beste elf’ van de Eredivisie.

Fijn om Lasse weer op zijn oude niveau terug te zien!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.