Kampioensschaal naar Nijmegen

De kampioensschaal komt zondag naar Nijmegen. Voor heel lang zal het helaas niet zijn, maar te hopen is wel dat we hem in de Gaanderij even kunnen gebruiken om de overwinningschampagne uit te serveren. In de auto terug naar Zeist is minder spannend, maar ook te billijken. In de bus mee naar Amsterdam gaat niet gebeuren.

Ook de KNVB gaat gelukkig niet van dat scenario uit, want directeur betaald voetbal Kesler reist af naar Breda in de hoop zijn exemplaar aan de mede-Tukkers uit te mogen reiken. Wij moeten het doen met Bert van Oostveen (directeur bedrijfsvoering), de man die na de bekerloting altijd ‘vooralsnog geen problemen met de wedstrijden kan ontdekken’. Totdat ze dan een week vantevoren een paar uur verschoven worden natuurlijk. Anderen zullen hem misschien kennen van het ridicule idee een compleet vak een stadionverbod op te leggen bij kwetsende spreekkoren.

Overigens verzekert de KNVB dat we het alleen met een reserve official hoeven te doen. De schaal is wel helemaal echt en identiek aan het exemplaar dat in Breda aan feestende Tukkers overhandigd gaat worden. Tegelijkertijd met de kampioensmedailles trouwens, die wel alleen in Breda aangeleverd gaan worden.


Onze eigen schaal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.