Kamper derde Deen bij NEC?

Volgens de Deense krant Ekstra Bladet zal NEC deze week een derde Deen bij de selectie verwelkomen. Het gaat om aanvaller Jonas Kamper van Arminia Bielefeld. Jonas is 1-malig Deens international en pakte in het verleden o.a. de ‘Deense dubbel met Brondby IF. In Bielefeld kwam de 27-jarige aanvaller 13 keer tot scoren in 101 duels sinds 2006. Jonas kwam ook uit voor alle Deense jeugdelftallen.

UPDATE: Inmiddels meldt ook de Deense site: Sporten.DK dat Jonas vrijdag bij NEC gepresenteerd zal worden. En wij van DTH hebben ondertussen het internet afgespeurd om jullie van meer informatie te voorzien over onze mogelijke aankoop. Jonas schijnt vooral een sterk 1e seizoen in Bielefeld te hebben gehad, 29 wedstrijden en 6 goals. Zijn belangrijkste was ongetwijfeld de vrije trap tegen Bayern Munchen waardoor ze met 2-1 wonnen.


In dit filmpje wordt Jonas zelfs met Ribery vergeleken…

In Maart 2009 is Kamper geblesseerd geraakt en heeft een aantal maanden moeten herstellen, was net op tijd terug voor het eind van het seizoen, maar kon niet meer voorkomen dat Arminia daarna degradeerde naar de 2e Bundesliga. Waar ze vorig seizoen 6e eindigde.

Wij wachten rustig af…

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.