Heubach onze nieuwe linksback

RTV Oost meldt zojuist dat Jeroen Heubach onze nieuwe linksback wordt, hij wordt voor een half jaar gehuurd van FC Twente. De 35-jarige verdediger heeft een aflopend contract en was bezig aan zijn 14e (!!!) seizoen bij de Tukkers.

Heubach kwam dit seizoen in de competitie nog niet in actie. Heubach kwam in zijn loopbaan tot dusver 274 competitiewedstrijden uit voor FC Twente. Hij lijkt dus de vervanger te gaan worden voor El Akchaoui die de transfervrije status heeft gekregen. En we zijn weer een stapje dichterbij het definitief opstellen van FC Twente 2. De verdediging is met Wellenberg, Pothuizen, Zomer en Heubach in elk geval compleet.

Niets ten nadele overigens van de Tukker, want de antecedenten van de verdediger zijn goed, helemaal met het oog op de derby. Van de Heubach hooligan hyves pagina: ‘Zijn bijnaam Heubach Hooligan dankt hij aan het feit, dat hij na het maken van een doelpunt tegen Vitesse (benutte penalty) het ‘fuck you gebaar’ maakte naar de aanhang van Vitesse.’

Heubach motiveert zijn overstap als volgt "Ik heb altijd gezegd dat ik in mijn loopbaan zo lang mogelijk wil blijven voetballen en daarom heb ik gekozen voor NEC. Ik heb jaren bij FC Twente gespeeld, maar de kans op speelminuten is bij NEC groter."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.