“George tekent vandaag bij NEC”

Leroy George zal vandaag een contract voor één seizoen met een optie voor nog eens twee jaar bij NEC tekenen, meldt de Telegraaf.

NEC heeft hiermee een gewenste aanvaller in huis gehaal. Voor George is hiermee een einde gekomen aan zijn uitzichtloze situatie bij FC Utrecht. "Ik heb anderhalf jaar op de tribune gezeten en kan niet wachten om weer op het hoogste niveau te spelen", zegt de Amsterdamse aanvaller.

"Ik betreur de manier waarop het afgelopen seizoen bij FC Utrecht is gelopen. Uiteraard ben je daar als speler ook deels zelf verantwoordelijk voor, maar FC Utrecht heeft hier ook zeker een voorname rol in gespeeld. De verhalen die soms naar buiten werden gebracht, kwamen niet overeen met de werkelijke situatie. Het gevolg daarvan was echter wel dat ik voor andere clubs een bepaald stempel kreeg. NEC keek gelukkig verder", zegt de speler die morgen al meegaat op trainingskamp naar België.

George hoeft zich wat dat betreft weinig zorgen te maken aangezien NEC inmiddels ruime ervaring heeft met lastige, "profesionele", voetballers.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.