Eagles niet naar Rangers, Collen stopt!

Een paar maandjes geleden degradeerde Chris Eagles met Burnley uit de Premier League, gistermiddag kon de oud-NEC’er een contract tekenen bij de Schotse kampioen: Glasgow Rangers. Maar gisteravond meldde de Rangers op hun website dat Eagles niet naar Glasgow komt: "It is disappointing we were not able to agree terms with the player, who received a good offer, and we will now look elsewhere.", kortom vraag en aanbod lagen te ver van elkaar. Logisch natuurlijk, Chris wacht gewoon op een aanbod van Celtic!

Maar we hebben meer oud-NEC’ers nieuws, na 12 jaar komt er een eind aan de profcarriere van rechtsback Pieter Collen. Na veel verschillende clubs en veel blessures kunnen we toch wel concluderen dat Collen zijn beste periode bij NEC doormaakte, wat hem een welverdiende transfer naar Feyenoord opleverde. Helaas voor onze Belg kwam hij daar (mede door zware blessures) nooit uit de verf. De 30-jarige Collen kwam uit voor AA Gent, Vitesse, NEC, Feyenoord, NAC Breda, Sint Truiden, Cambuur, Beveren en tot slot speelde hij vijf wedstrijden in Australie voor Brisbane Roar. In het nieuwe seizoen zal hij uitkomen voor Excelsior Maassluis in de Zaterdag hoofdklasse A. Zijn 3e interland zal hij dus nooit spelen, het blijft dus bij twee interlands met Belgie tegen Saudi Arabie en Armenie.

Tot slot een export-product van onze shirtsponsor: Shanon Carmelia. De 21-jarige middenvelder loopt stage bij AGOVV, waar hij hoopt een contract in de wacht te kunnen slepen. Carmelia kwam twee seizoenen voor Jong NEC uit, maar werd te licht bevonden voor het grote werk. Mocht hij geen contract in Apeldoorn verdienen dan komt hij volgend seizoen uit voor hoofdklasser NEC, onze amateurtak!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.