Babos nog weken uitgeschakeld + UPDATE

De droom van Jasper Cillessen blijft voorlopig nog even voortduren. De jonge doelman is de komende weken onze sluitpost aangezien Babos nog enige weken is uitgeschakeld. De rugklachten van de doelman zijn erger dan verwacht.
 
De captain van de Nijmeegse ploeg kreeg na de derde competitiewedstrijd van dit seizoen te veel last van zijn rug om nog langer te keepen. In eerste instantie werd verwacht dat Babos vrij snel terug zou keren. Na uitgebreid onderzoek is echter gebleken dat een revalidatie van rust en behandeling het beste is voor de Hongaarse goalie. Babos moet nu dus langer revalideren zo laat NEC weten op de officiële website.
 
Cillessen verving hem in de wedstrijd tegen sc Heerenveen waarna hij vervolgens uit werd geroepen tot Man of the Match. Nieuwkomer Marco van Duin kampte de voorbije dagen ook nog met lichte blessureklachten. Hij maakt naar verwachting deze week zijn rentree op het trainingsveld.
 
Komende zaterdag gaat NEC op bezoek bij PSV.

UPDATE:

Babos heeft volgens de Telegraaf nog altijd goede hoop er snel weer bij te zijn. "Toen ik vorige week de training hervatte, voelde ik dat het niet goed zat. Er staat zes weken voor, maar ik hoop eerder op het veld te staan." Laten we hopen dat Cillessen zijn fantastische debuut een goed gevolg kan geven, zodat Babos gewoon de tijd kan nemen voor zijn herstel.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.