Voorverkoop ha-es-fau uit vandaag begonnen!

Het is zover, vandaag kunnen de eerste NEC supporters hun kaart bemachtigen voor de kraker in Hamburg op 26 februari in de 3e ronde (!!) van de Uefa Cup. Nou ja, bemachtigen in de fysieke zin van het woord nog niet, maar in elk geval wel reserveren.

Via deze link kunnen alle supporters die eerder dit seizoen minimaal één van de drie Europese uitwedstrijden bezocht hebben hun plaats in het uitvak van de HSH Nordbank Arena reserveren. De kaart kan dan later deze maand aan het stadion afgehaald worden. Uitstekende service van de club, jammer alleen dat de kaart niet thuisgestuurd kan worden.

Let wel op dat je een tweetal keer nog naar beneden moet scrollen, na de enter, om een volgend item te bevestigen. Pas wanneer je een bevestiging via de e-mail hebt ontvangen is de reservering gelukt.

De supporters voor wie Hamburg de eerste trip wordt zullen nog even moeten wachten. Voor hen zijn de volgende opties beschikbaar:
– Leden Supportersvereniging: verkoop maandag 19 januari (18-20 uur) vanuit kassagebouw. Eigen vervoer en bus. Maximaal 1200 kaarten, maximaal 12 bussen.
– Leden HKN: verkoop dinsdag 20 januari (18-20 uur) vanuit infoloket. Alleen eigen vervoer. Maximaal 300 kaarten.
– Niet leden: verkoop dinsdag 20 januari (18-20 uur) vanuit kassagebouw. Eigen vervoer en bus. Maximaal 950 kaarten, maximaal 8 bussen.

Eventueel overgebleven kaarten worden vanaf woensdag 21 januari via de Online Ticketshop, Primera Ticketbox en de stadionreceptie verkocht.

Prijs per kaart: 24 euro

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.