Van Beukering: “Blij dat ik onderdeel ben van dit NEC”

VoetbalPrimeur.nl meld vanavond:

Jhon van Beukering is uitermate tevreden bij zijn huidige werkgever. De aanvaller is blij deel uit te mogen maken van een van de meest succesvolle elftallen uit de historie van de club uit Nijmegen.

NEC is momenteel op trainingskamp in het Spaanse Marbella. Van Beukering kende een moeilijke periode in Nijmegen maar bewees in de laatste maand zijn waarde voor de ploeg van trainer Mario Been.

De aanvaller is trots op de recente prestaties van NEC. "Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit NEC. Het is toch echt wel de mooiste tijd die NEC tot nu toe ooit heeft gehad. Laten we hopen dat we gewoon op deze weg verder gaan. Ik heb het goed naar mijn zin bij NEC en kijk wat de toekomst gaat brengen, maar als je het weer en de sportbeleving hier ziet moet ik zeggen dat ik ooit best nog wel een keer in Spanje wil voetballen", aldus Van Beukering op de officiële website van NEC.

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft is begonnen. "Het is een mooi complex, goede velden en daardoor ook goed trainen. Naast de nodige partijspelen hebben we al de nodige kilometers in de benen. Het is serieus trainen hier maar ja we hebben een mooie maand voor de boeg waarin we op en topfit moeten zijn."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.