Update! Aalbers: Mario heeft clausule en zegt “nee”

Vanmiddag meldde het NOS Journaal dat Feyenoord het contract van onze Mario Been wil afkopen. De Rotterdammers zijn op zoek naar een nieuwe trainer, na het ontslag van Gertjan Verbeek. Hoewel Mario altijd heeft aangegeven graag naar Rotterdam te willen verhuizen lijken de perspectieven daar echter niet heel erg groot. Europees voetbal zal dit seizoen niet meer in Rotterdam te zien zijn en het zal een hele toer worden om dat voor het volgend seizoen alsnog veilig te stellen.

Vooralsnog heeft Feyenoord zich nog niet gemeld bij NEC,  aldus Carlos Aalbers. “Of Mario naar Feyenoord toe zal gaan, zal van hem zelf afhangen. Als Mario zelf wil gaan en Feyenoord wil het bedrag betalen dan lijkt het mij vrij duidelijk”. Overigens vertelde Aalbers dat Been wel degelijk een clausule in zijn contract heeft staan. Over hoe deze clausule er uit ziet liet Aalbers uiteraard niets los.

,,Maar ik heb absoluut nog geen enkel contact gehad met iemand van Feyenoord,’’ zei Been woensdagmiddag om half vijf tegen het AD. Laten we hopen dat dit ook zo blijft.

UPDATE:

Radio Rijnmond meldt zojuist dat Mario Been ‘nee’ heeft gezegd tegen Feyenoord. De coach van NEC liet eerder op de dag weten in het AD nog niet te zijn benaderd.

Laten we hopen dat het hierbij blijft….


Vertrekken binnen een paar dagen onze aanvoerder en trainer?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.