Radomski: “Scheidsrechter kwam met spelersbus HSV”

Voor NEC-middenvelder Arek Radomski betekende de UEFA Cup-wedstrijd tegen HSV zijn rentree in de formatie van Mario Been na ruim twee maanden afwezig te zijn geweest. De 31-jarige Pool moest met lede ogen aanzien dat de Duitsers het duel vlak voor rust beslisten. "We geven in vijf minuten tijd de wedstrijd weg. Zij scoren in de slotfase van de eerste helft twee keer. Goals die wel erg gemakkelijk vielen."

"Als we met 0-0 de rust hadden gehaald, had ik het nog wel eens willen zien in de tweede helft. Dan krijg je nog 45 spectaculaire minuten", zei Radomski na afloop tegen Elf Voetbal.

De middenvelder was verder niet blij met het optreden van de scheidsrechter van dienst. Van de Sloveense leidsman ontving hij na een half uur spelen een gele kaart vanwege een vermeende elleboogstoot.

"Maar ik raakte hem helemaal niet. Mijn elleboog kwam helemaal niet bij hem in de buurt. Ik vond de scheidsrechter sowieso al erg kleinzerig en partijdig fluiten. Ik vroeg me al of hij niet met de spelersbus van Hamburger SV mee was gereisd."

Door de 0-3 is de return in Hamburg nauwelijks nog van belang. Radomski: "Daar wil ik nu nog niet aan denken. Zondag wacht FC Utrecht. Dat is voor ons een belangrijke wedstrijd en daar ben ik nu mee bezig. Of ik van de partij ben? Ik ben ongeschonden uit de strijd gekomen. Hopelijk wel."

Bron: ELF Voetbal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.