NEC ontkent vertrek John; Milojevic alweer weg

NEC gaat niet door met Stefan Milojevic. De 19-jarige aanvaller van Partizan Belgrado was op proef bij de Nijmeegse eredivisieclub, maar die stage heeft niet geresulteerd in een contract. Bovendien beweert Carlos Aalbers, technisch directeur van NEC, tegenover ELF Voetbal dat de club geen interesse heeft in een directe aanwerving van Dries Mertens. En tevens spreekt hij het nieuws tegen dat Charlton Athletic Collins John (foto) voor de rest van het seizoen zou huren.

Milojevic kon transfervrij worden aangetrokken. NEC zou alleen de opleidingsvergoeding moeten betalen. "Maar we vonden zijn kwaliteiten niet voldoende", vertelt Aalbers. "Bovendien komt hij van buiten de Europese Unie en zou hij dus een salaris moeten ontvangen, wat aan de eisen van spelers van buiten de EU moet voldoen."

NEC is bovendien niet de club die heeft geïnformeerd naar een directe overname van Dries Mertens. Steve Wasiman, de zaakwaarnemer van de Belg, meldde eerder vandaag op ELF Voetbal dat een subtopper zich zou hebben gemeld voor de aanvallende middenvelder van AGOVV Apeldoorn. "Het zou misschien een versterking zijn voor de zomerperiode, niet voor nu."

Tenslotte maken enkele fansites van Charlton Athletic melding van het feit dat Collins John de club komt versterken op huurbasis. "Daar is mij niets van bekend", vertelt Aalbers. Al is het geen geheim dat men binnen de club niet geheel tevreden is over de fysieke situatie van de aanvaller. John wordt dit seizoen gehuurd van Fulham.

Bron: ELF Voetbal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan