NEC is Lens nog niet vergeten

Van de site van onze collega’s van Forzanec

NEC is nog altijd zeer gecharmeerd van AZ-speler Jeremain Lens. Technisch directeur Carlos Aalbers maakt er geen geheim van dat hij de aanvaller graag aan de selectie zou toevoegen, maar beseft dat dit niet het ideale moment is.

Lens herstelt momenteel van een gebroken middenvoetsbeentje, en zal pas over enkele weken de groepstraining hervatten. "Het is geen geheim dat we Lens nog steeds graag zien komen", aldus Aalbers tegenover ForzaNEC. "Maar hij is op dit moment nog geblesseerd en zal waarschijnlijk pas over zes weken weer volop gaan trainen."

Aalbers wil graag met de jeugdinternational om de tafel, zodra hij weer helemaal fit is. "Als hij weer helemaal fit is zit je al bijna aan het eind van het seizoen, dus om hem nu naar Nijmegen te halen is niet rendabel", beseft de technisch directeur. "We zullen dan gaan praten, maar het is weer afwachten wat AZ met hem wil, en welk prijskaartje er aanhangt."

"Dat er ruimte is voor aankopen betekent niet dat we aankopen móéten doen natuurlijk", reageert Aalbers op de woorden van trainer Mario Been, over het feit dat NEC geld heeft om zich te versterken. "NEC heeft momenteel geld om te investeren, maar we willen alles behalve paniek-aankoop doen."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan