“Het ging redelijk, ik stond m’n mannetje”

Milano Koenders keek zondag na de thuiswedstrijd tegen Feyenoord tevreden terug op zijn debuut bij NEC (1-0). De huurling van AZ speelde een degelijke wedstrijd als centrale verdediger en ontpopte zich in de extra tijd met een trefzekere kopbal bovendien als matchwinner.

"Het ging redelijk, ik stond m’n mannetje", concludeerde Koenders. "Dan is het natuurlijk hartstikke mooi dat je in blessuretijd ook nog de winnende treffer maakt. Dat is prachtig voor NEC en ook voor onze trainer Mario Been voor wie het tegen Feyenoord toch een bijzondere wedstrijd was. Ik stond bij die kopbal plotseling vrij, omdat ik wegliep bij Tomasson. Hij had dat kennelijk niet door."

Been toonde zich verguld met Koenders. "Ik wist niet dat hij aanvallend zo goed kon koppen. Daar hadden we hem niet op gescout. Of ik vooraf nog iets speciaals tegen hem had gezegd? Ja, ik zei tegen hem dat hij een doelpunt moest maken in de laatste minuut. Dan zou hij voor mij meteen de beste NEC-speler zijn. Welnu, dat heeft hij gedaan. Ik ben dus heel blij met Milano."

Bron: FC Update

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan