De reacties: Vleminckx en Rip

Wim Rip begrijpt woedende menigte

Interim trainer Wim Rip hoort van de onrust op het stadionplein terwijl hij interviews geeft over de nederlaag tegen RKC.

"Is de deur dicht? Ik begrijp wel dat ze niet tevreden zijn", zegt de geplaagde NEC’er. "Ze zullen toch ook zien dat we er keihard voor gewerkt hebben. De groep is zelf ook diep teleurgesteld. Maar ook strijdbaar. Ik hoop dat de fans ons daarin steunen."

Rip vindt dat NEC een beter lot had verdiend tegen RKC. "We hebben de kansen gehad en alles gedaan wat we konden. Dat zullen we blijven doen. We gaan de oplossing hiervoor vinden."

Vleminckx: fans nu niet wanhopen

Björn Vleminckx kon na afloop niet geloven dat NEC had verloren van RKC Waalwijk.

"We hebben de kansen gehad, maar we zitten in de hoek waar het niet meezit", zegt de Belgische aanvaller. "Iedereen heeft kunnen zien dat we alles gedaan hebben, wat we konden. We moeten rustig blijven. De fans zijn teleurgesteld, begrijpelijk. Maar ze moeten nu niet gaan wanhopen."

Vleminckx is strijdbaar. "Met hard werken kunnen we goals afdwingen. We krijgen de kansen ook. Bij Mechelen heb ik dit ook meegemaakt. We stonden laatste en speelden de bekerfinale…"

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.