Been en Pothuizen blikken vooruit

Been: duel met Vitesse belangrijkste 

Mario Been is vrijwel rond met Feyenoord. "Het gaat nog over de reiskostenvergoeding". Been woont op enkele kilometers van De Kuip.

"Maar dat komt straks, nu telt voor 200% alleen de wedstrijd tegen Vitesse", vervolgt de trainer van NEC. "We hebben al wat records gebroken in Nijmegen, maar nog niet gewonnen van Vitesse in Arnhem. Dat moet dus nu gaan gebeuren."

Been vindt het ook jammer dat het nieuws van zijn overgang naar Feyenoord al is uitgelekt. "Blijkbaar hoort dat erbij. Jammer, maar NEC verdient nu nog mijn volle aandacht."

Pothuizen: derby speciaal bij winst

De derby tussen NEC en Vitesse is speciaal. Zeker voor de fans. "Klopt", zegt Patrick Pothuizen. "Hij is pas echt speciaal als we daar winnen."

Pothuizen speelt opvallend vaak in de derby, voor een bankzitter. "Inderdaad, vooral uit. Thuis heb ik er twee gemist ofzo. Ik weet niet hoe het kan, maar het loopt steeds zo."

Voor de routinier telt alleen winst. Het zou zijn laatste derby kunnen zijn. "Dat kan, misschien ga ik nog door, maar daarbij was het aanblijven van Been wel belangrijk. Het zou dus kunnen dat ik na dit seizoen stop."

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan