50 mensen richting Grunn!

Deze week is er weer een midweeks voetbal programma. Ook NEC mag weer aan de bak, onze mannen mogen net als vorig jaar op woensdagavond richting Groningen afreizen. Het enige verschil ten opzichte van de wedstrijd van vorig jaar is dat ze in Zeist bij de KNVB op het fantastische idee zijn gekomen om het duel niet om 20:00 te laten beginnen maar om 21:00!

Fijn dat er weer aan de supporters wordt gedacht. De wedstrijd is pas om kwart voor elf afgelopen en daarna mogen we pas weer huiswaarts keren. De gemiddelde NEC supporter zal dus pas rond een of uur één thuis zijn. Chapeau!

Deze belachelijke tijden zorgen ook weer voor een zeer lage opkomst qua supporters. Er zullen daarom ook maar 50 NEC-supporters het duel tussen FC Groningen en NEC bijwonen. 40 supporters gaan met de auto en de rest reist af in een klein busje want een grote bus was natuurlijk niet vol te krijgen. Maar geef ze eens ook ongelijk, in deze periode van het jaar met de kou, een reistijd van ca. 2 uur en het aanbod van Eredivisie live word het letterlijk in je schoot geworpen om thuis te blijven en/of de kroeg in te duiken.

Het enige kleine lichtpuntje tot nu toe aan deze wedstrijd is dat het supportersaantal in vergelijking van vorig jaar wel omhoog is gegaan, van 19 naar 50! Maar zoveel verschil is er toch niet? 2 uur rijden voor een wedstrijd op woensdagavond in Groningen of op een donderdagavond richting Hamburg rijden met een reistijd van 4 uur? Hopelijk zijn deze 50 supporters goed gezind en mans genoeg om onze helden naar de volgende overwinning te schreeuwen!

De Trouwe Honden zal zoals altijd gewoon aanwezig zijn en u voorzien van een ‘Rondje om’ en ‘Zo zagen wij het’

William

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.